Familjen Kardashians problem

Det blåser hårt i Hollywood just nu för flera kändisar. Brad Pitt drabbas av samma rykten, kanske sanningar, som Johnny Depp. Aggressioner, droger och alkoholproblem. En annan familj det blåst extra om den senaste tiden är familjen Kardashian.

Det första problemet var när en babyshower skulle fixas. Rob Kardashian och hans Blac Chyna väntar smått. Övriga i familjen Kardashian ställde till med en babyshower men de glömde att bjuda in huvudpersonen, den höggravida mamma.

Till saken hör att allt inte är en dans på rosor med släktskapen i famlijen. Något som skulle behövas är verkligen familjeterapi. För Blac Chyna har barn tidigare, en tre årig son. Om ni undrar med vem som är pappan till barnet är det Tyga som nu är tillsammans med Kylie Jenner som är Robs halvsyster.
Rob blev arg, vilket man kan förstå och offentliggjorde Kylies telefonnummer på Twitter. Så Blac Chynas pappa och plastfarbror är samma person. Kommer att bli en spännande jul.

Blac Chyna och Rob

Blac Chyna och Rob

En annan som fick det lite väl spännande i Paris var Kim Kardashian. Hon rånades och pistolhotades. Många tror på att hon har hittat på det hela eftersom ingen övervakningsfilm har släppts. Nätet är fyllt av olika “lustigheter” om överfallet.
kims

Även tidningarna som Aftonbladet förminskar brottet. Exempelvis så drar de paralleller till när en man försökte pussa henne på hennes kända bakdel. För att citera “Det här är inte första otäcka händelsen som drabbat Kim i Paris. Hon blev i förra veckan påhoppad av en man som försökte pussa på hennes rumpa.”

Tycker att det är väldigt dålig journalistik. Det är långt i från samma sak att försöka bli pussad eller bli utsatt för ett väpnat rån. Detta är något som kan skapa stora trauman och innebära år av terapi.

För er som utsatts för brott, har problem i familjen eller liknande och behöver experthjälp och någon att tala med, kan jag tipsa er om Ahum. Förminska aldrig problem utan ta tag i dem.

Leave a comment