Kända kvinnor som gått i terapi

När jag var lite så trodde jag och alla mina vänner att det bara var galna personer som gick och besökte en psykolog. Så är det verkligen inte idag. Flera kändisar har öppet talat om att de går i terapi. Jag menar vad är en psykolog? Idag gör de ju allt möjligt från att tala med folk som har problem till att utveckla arbetsplatser. I Hollywood är det extremt vanligt att besöka en psykolog. Ett berömt citat lyder “In Hollywood if you don’t have a shrink, people think you’re crazy”
Fast alla är inte så öppna med vad de behövt hjälp med. En psykolog har som alla vet tystnadsplikt så det är helt upp till kändisen att berätta. Här är några superkändisar som berättat om deras problem och att de fått psykologhjälp.

gp
Gwenyth Paltrow fick hjälp med hennes förlossningsdepression. Hon gick ut med det för att hon tyckte att det var viktigt för alla kvinnor att inte skämmas för sina problem.

shusus
Brooke Shields är en annan kvinna som drabbades av en förlossningsdepression och kunde inte knyta an till sitt barn. Hon och Tom Cruise kom i luven på varandra så detta har stått i de flesta tidningarna över hela världen. Tom Cruise tyckte att det bara var ett påhitt. Brooke fick den hjälp hon behövde och idag är hon en stolt mor som älskar sina barn.

caf
Catherine Zeta-Jones är biopolär och gick ut med det hela offentligt genom att säga att det inte fanns någon anledning att lida i det tysta eller att skämmas för att söka hjälp.

UK Film Premiere : Marley And Me - Arrivals...LONDON - MARCH 02:  Jennifer Aniston attends the UK premiere of 'Marley And Me' at the VUE west End, Leicester Square on March 2, 2009 in London, England.  (Photo by Gareth Cattermole/Getty Images)

Jennifer Aniston gick till en psykolg för att lära känna sig själv bättre och för att utvecklas.

jg
Jennifer Garner är en annan kändis som regelbundet besöker en psykolog utan att egentligen ha några problem. Hon började att gå efter skilsmässan från sin första make och har sedan fortsatt eftersom hon mår bra av det ochför  att det är utvecklande.

Leave a comment